Forside

Rekordstor NC i regi av NTK - NTK-jenter i finaler!

I helgen arrangerer NTK NC14-turnering med i underkant av 170 deltagere i alderen 12-14 år. Rekord for NC-turnering! Søndag avsluttet vi turneringen med spill på tre anlegg og vi haddeflere NTK.ere langt framme i både single og double.

Publisert søndag 12. november 2017 kl. 17:28
Av: Jesper

 

Søndag morgen var mange NTK-jenter i ilden i hovedtbalåene på OTA. I b-tablået møttes Inger Johanne og Celin i den ene semifinalen og her vant sistnevnte i en to jevne sett. Michelle tapte sin semifinale mot Carina Syrtveit, også i to svært jevne sett.
I C-tablået var både Victoria og Stella i hver sin semifinale. Victoria tapte i to jevne sett for Isabelle Hayler, mens Stella snudde 3/5 i 3. sett til seier mot Amalie Lafton. Sterk snuoperasjon!
Dermed to NTK-jenter i finaler søndag ettermiddag. Her ble Syrtveit og Hayler for sterke for hhv Celin og Stella. Men NTK-jentene ga seg ikke uten kamp og hos Celin ble det 7/5 i tredje sett. Gratulerer med flotte 2. plasser, jenter!

I bonusspillet var det Mille Langaas av NTK-spillerne som lyktes best. Mille tok tre strake seire og slo i finalen Milla Falster med 7/5. Gratulerer!

I double spilte seg tre NTK:ere til finaler. Olivia var i A-finale med Ingrid Danevad hvor det ble tap for Bekken/Braathen i en god kamp. Jon William Karlstad var i finale i A-double sammen med Nikolai Pran mot Risan/Foss. Her ble det seier 8/5 og en fin revansje for JW som tapte en jevn kvartfinale i single for doublemakkeren sin I B-tablået for jenter gikk Victoria, i par med Carina Syrtveit, til topps etter finaleseier mot Odland/Øiseth med sifrene 8/5. Gratulerer!

En flott NC-helg for Nordstrandsspillerne!

Takk til alle foreldre som hjulpet oss med å arrangere denne NC-turneringen! Takk også til Stabekk for lån av baner til bonusspill søndag!


(Klikk på et bilde for en større versjon)