Forside

Gode turneringsresultater i helgen - NTK-gjeng i Stavanger

Sist helg var en helg hvor mange NTK-juniorer spilte turneringer rundt omkring. I Stavanger var det Masters for aldersbestemte klasser, på Furuset var det u14-turnering og i Drøbak var det u12-turnering. Og i begge de to sistnevnte turneringene stakk NTK-spillere av med seieren.

Publisert tirsdag 28. november 2017 kl. 09:34
Av: Jesper

 

I Stavanger på Masters var det Filippa Vale Frogner (u16) og Jon William Karlstad (u14) som representerte NTK. I tøff konkurranse med mange av de beste i Norge bet begge spillerne godt fra seg og Filippa kom seg til semifinale etter å ha slått Emma Sørensen 7/5 i tredje sett i puljen. I semifinalen ble sluttvinner Ine Stange fra Ullern nok en gang for sterk, men Filippa fikk flere games nå enn tidligere i høst og viser at målbevisst jobbing over tid lønner seg. Jon William vant en kamp og tapte to i puljen sin og kom seg derfor ikke videre. Men god matching i forkant av TE-turnering hvor JW mandag spilte seg videre til 2. runde i både single og double etter seier mot utenlandsk motstand. Også Mille, Karoline, Olivia og Inger Johanne prøvde seg på denne TE-turneringen men fikk alle se seg slått av gode utenlandske spillere. Uansett god erfaring å ta med seg videre og gøy å være på tur!.

Takk til Wojtek for god oppfølging av spillerne i Stavanger.

På Furuset var mange av klubbens juniorer med på u14-turnering. Flere kom seg videre til sluttspill og i jenteklassen ble det en ren NTK-finale mellom Celin Myhre og Michelle Armani. Her måtte Celin dessverre trekke seg i slutten av 1. sett pga en skulderskade. Men flott innsats av begge og gratulerer med turneringsseier, Michelle. Også Sondre Sonstøl kom seg videre til sluttspill men fikk gi tapt i en jevn kvartfinale mot Andreas Nygaard fra BSTK. Mange av spillerne som ikke kom seg videre spilte bonustablå og fikk mye verdifull matchtrening der. Bra innsats, alle sammen!

I Drøbak var det u12-turnering og her deltok Ingebjørg Wildhagen, Jacob Skari og Sara Emilie Rydholt fra NTK. Alle kom seg videre til sluttspill hvor Sara Emilie lyktes best med seier i jenteklassen. Gratulerer med flott innsats!(Klikk på et bilde for en større versjon)