Treningsgrupper

Treningsgrupper

NTK har tilbud til barn og ungdom i alle aldere. Fra nybegynnere til litt øvede, videre til konkurranse og elitespillere trener daglig i NTK hallen og på uteanlegget i Seterveien 15 i sommerhalvåret. Alle som deltar på kurs må være medlem av klubben. Det er bindende påmelding på kursene. Om en ny spiller velger å ikke fortsette etter oppstart, må foresatte gi skriftelig beskjed på mail til ntksport@gmail.com innen 14 dager fra oppstart. Det er ikke tilstrekkelig å gi beskjed til trener! Spillere som går mer enn tre ganger vil uansett bli fakturert for hele semesteret.

Nybegynnere - Minitennis - fra 6 år

Tilbud til de aller yngste som vil lære å spille tennis. Treningen foregår med mykere tennisballer, minitennisnett og tilpasset racket størrelse.  I løpet av kurset trenes alle slag og barna får en innføring i regler og "telling". Ved spørsmål ta kontakt på ntksport@gmail.com.

Kurspris:
1 time pr uke kr 2.900,- og kr 5.400,- for 2 timer i uken for våren 2016 I tillegg kommer medlemskontingent for alle medlemmer. Se priser under "Medlemskap". 

Tennisskolen fra 7 år
BNP Paribas Tennisskole, utarbeidet og anbefalt av Norges Tennisforbund, deles inn i 3 ferdighetsnivåer.  En vesentlig del av tennisskolen er å tilpasse utstyret og banen til barnas ferdigheter og alder. Kurset er basert på en utviklingstrapp som avsluttes med ferdighetstesting og evaluering.  I løpet av kurset trenes og utvikles alle "slag" og barna blir etterhvert klare for turneringsdeltakelse.   ntksport@gmail.com 

Kurspris:
1 time pr uke kr 2.900,- og kr 5.400,- for 2 timer i uken og kr 7.800,- for 3 timer i uken for vårsemesteret 2016. I tillegg kommer medlemskontingent for alle medlemmer.  Se priser under "Medlemskap". 

NTK Rookies 10-18 år
I denne gruppen har alle ambisjoner om å utvikle sin tennis og har fokus på turneringsdeltakelse. Rookies deles inn i 3 nivåer, der treningsmengde er tilpasset personlig ambisjonsnivå.  Vi legger vekt på videreutvikling av tennistekniske ferdigheter, fysisk trening, mental trening og taktisk trening.  Alt dette trenes for å legge et fundament for sunn teknisk utvikling og matchspill ferdigheter. 

Etterhvert blir turneringsdeltakelse en vesentlig del av å utvilke seg i tennis.  Treningen blir mer målrettet og spillerne deltar i nasjonale og internasjonale turneringer.  På dette nivået tar spillerne mer ansvar for egen utvikling og viser interesse for egentrening og egen utvikling. Ved spørsmål ta kontakt på ntksport@gmail.com.

Voksenkurs
NTK tilbyr kurs for voksne, nybegynnere og øvede, i den grad vi har bane og trenerkapasitet.  Ved spørsmål ta kontakt på ntksport@gmail.com.


 Spill tennis og forleng livet med 3,5 år!
Vedlegg:
.pdf-fil   Treningsplan_var_2017_22feb_22220171423201.pdf   (165 Kb)