Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Matias Corvino, 35 år, kommer til NTK med en solid bakgrunn som erfaren tennisspiller fra Argentina. Etter å ha flyttet til Norge i 2018, har han blant annet jobbet som restaurantsjef i Oslo og som trener i Oslo Tennisklubb, Asker Tennisklubb og Bygdøy Tennisklubb. Matias har trent både barn og voksne, organisert turneringer som Landsturneringen og Veteran NM, samt administrert Spond og Matchi. Han har også blitt flink til å snakke norsk, slik at han kan kommunisere godt med barna.

Bli kjent med Matias:
https://www.nordstrandtk.no/ansatte/matias-corvino

 

Lilly Håseth, 23 år, begynner som trener hos oss etter å ha jobbet litt ekstra for oss i vår og på sommercamp sist uke. Hun har gjort en flott jobb og har fått gode tilbakemeldinger for sitt arbeid. Lilly har vært en aktiv spiller på landslaget og har en imponerende karrierebeste WTA-rangering på 717. Hun vil kombinere studier på BI Nydalen med jobben som konsulent hos NTK på deltid.

Bli tjent med Lilly:
https://www.nordstrandtk.no/ansatte/lilly-haseth

 

Vi ønsker samtidig å takke Jenny Gjøs for en flott jobb i vår. Hun har vært med oss heltid siden januar 2024 og skal nå til USA for å ta en college-utdanning i Florida og spille tennis for skolen. Jenny reiser til USA i slutten av august.


Med disse oppdateringene ser oppsettet med trenere slik ut: Marin Draganja, hovedtrener, Kristina Petkova, Katarzyna «Katie» Kubicz, Matthew Lunn, Tomislav Draganja, Stian Støvland (fortsatt i permisjon for jobb i Ljan tennisklubb og jobber 20% for NTK), Oscar Hovhammer (nå heltid), Matias Corvino, Jonathan Hultkrantz-Chesneau (konsulent), Lilly Håseth (konsulent) og Ole Conrad Reiers som sportsligrådgiver (konsulent).

Mer informasjon om våre ansatte:
https://www.nordstrandtk.no/om-oss-2/ansatte


Vi har et utrolig flott trenerteam som vi er stolte av og gleder oss til en spennende tennishøst!

Relatert informasjon

Velkommen til klubbmesterskapet og lagkamp

🎾🎉 Velkommen til klubbmesterskapet i morgen – vi gleder oss stort! 🎉🎾

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.