Oppsummering av perioden juni - september

Her kommer en liten oppsummering av aktiviteten vi har hatt fra juni og frem til nå 🙂🎾 Tennis fortsetter å være populært på Nordstrand, og vi har hatt en økning i påmeldinger til kursene våre sammenlignet med i fjor (som også hadde gode tall). Våre camp-aktiviteter fylles også raskt opp, og vi har opplevd rekordstor interesse for våre sommercamper. Perioden etter oppstart er alltid travel for både oss, og med den store interessen og aktiviteten i år, har det vært full fart hele veien.

Vi startet uke 31 med camp i Kroatia, som gikk rett over i to sommercamper i uke 32 og 33. I uke 34 startet vi opp ordinære kurs for de yngste (blått & rødt) og voksenkurs, samtidig som vi arrangerte klubbmesterskap, klubbfest parallelt som det var regionsturnering og flere andre turneringer. I uke 35 var alle kursene i gang. Fra uke 36 og frem til nå har vi arrangert Nasjonal Cup for 15-åringer på uteanlegget, gjennomført foreldremøter, sendt ut aktivitetsplaner for høsten, og følgt opp på turneringer. Denne uka har vi pizza-tennis kveld for tennisskolen og Rookies og til helgen arrangerer vi turnering på OTA for U11.

Lagresultater
Vi er stolte av å melde om sterke prestasjoner fra våre lag. Alle våre tre seniorlag har prestert godt, vunnet alle lagkampene i år og sikret opprykk. Med det har vi nå både herre- og damelag i eliteserien, og herrelaget 2 spiller neste år i 2. divisjon. Blant veteranlagene våre vil vi spesielt trekke frem herrer 1, som har vunnet 5 av 6 kamper i pulje 1 og har én kamp igjen. Med det ligger de på en solid 2. plass. Veteranlag 2 damer, som har klatret opp gjennom puljene, avsluttet nok en gang med suksess og sikret seg en førsteplass i pulje 3.

Trenerteamet, som vi er veldig stolte av, har gjort en fantastisk jobb og har samarbeidet veldig godt, og en ekstra honnør går til hovedtrener Marin, som har koordinert og ledet arbeidet med treningsplanen.

Vi ser positivt på hvor vi står, og hvor vi er på vei. Strategiplanen ble oppdatert i vår, og vi har satt ambisiøse mål som vi nå skal jobbe mot å realisere. Det er stort engasjement blant medlemmer og foreldre, og det er en veldig positiv stemning i klubben. Dere som gikk glipp av klubbfesten, gikk glipp av noe veldig hyggelig! Det var en flott blanding av klubbens ulike grupper, med både medlemmer som har vært med i mange år, helt nye medlemmer, foreldre til barn som spiller, trenere og lagspillere. Vi håper alle ser dette som en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent. Neste klubbfest blir arrangert til våren.

Nå nærmer det seg høstferie, hvor majoriteten av våre trenere tar fri og lader batteriene slik at vi kan levere på topp i andre halvdel av høstsemesteret 🙂🎾


Se vedlagt PDF for bilder og tall.

Oppsummering av perioden juni - september

Relatert informasjon

PT-timer til kampanjepris med Matias

Oppsummering av perioden juni - september

Nå har vi lansert helgekursene våre!